Olika stora företag i Helsingborgsområdet

Tänk vad många olika företag det finns egentligen. Och det gäller för i stort sett alla branscher. Det spelar ingen roll vad man kollar efter eller vad man vill få hjälp med, utan när man börjar kolla runt efter det så finns det alltid hur många som helst som sysslar med det. Till exempel när vi skulle slipa och behandla golvet här hemma, att vi tänkte att det nog inte fanns så många som jobbar med det. Sen när vi började söka runt efter olika företag så insåg vi snabbt att det fanns flera som jobbade med golvbehandling bara här i Helsingborg. Valet för oss föll på Golvbehandling AB.

Men grejen är den att vi från början endast trodde att Golvbehandling AB fanns och att det inte var några fler. Det blir så att de företag som är lite större är de som man vet om och så finns det väldigt många fler, inte bara här i Helsingborg utan på andra platser också, som är verksamma inom samma område och bransch. Dock känns det ofta tryggare att anlita ett företag som funnits med ett tag och där man kan se referenser på tidigare arbeten som de gjort, där de har gjort golvbehandling så att man kan få en idé om hur det kommer att se ut när man har fått det gjort på sitt eget golv också.

Sen är jag ändå mer för att välja företag som varken är nystartade eller alldeles för stora. Golvbehandling AB i Helsingborg är faktiskt ett bra exempel på det. De har jobbat med golvbehandling ett bra antal år så att de har erfarenheten och kunskapen men de är inte så stora att de slutat bry sig om sina kunder. Den perfekta storleken för det helt enkelt.