Annonser om företag som sysslar med bryggor

Var inne och skrollade på webben när det dök upp en länk till ett företag som sysslar med bryggor i Orust. Och självklart var jag tvungen att klicka mig in på den för att läsa på om det, se vad det handlar om. Tycker att det kan vara så fint och mysigt med bryggor där de verkligen har jobbat för att försöka få till dem så bra som möjligt. När det är sådana där bryggor som man kan vara ute på om somrarna och bara sitta och dricka vin och ha vattnet överallt runt omkring sig.

Företaget det handlade om var Västkustens Brygg & Transport AB beläget i centrala Orust som tydligen jobbar med att bygga upp och sätta fast bryggor runt omkring på olika stränder och platser runt omkring i staden. Som sätter upp det både på allmänna platser med uppdrag av kommunen såväl som gör det åt privatpersoner som önskar få hjälp med att anlägga sina egna bryggor för att slippa trängas med andra på de allmänna bryggorna.

Jag kollade aldrig priset, borde kanske ha gjort det, men brukar inte riktigt bry mig om jag inte själv ska köpa det. Och tyvärr bor jag inte precis vid en sjö eller vid havet, ingenstans där jag skulle ha nytta av att få hjälp från Västkustens Brygg & Transport AB för att sätta upp bryggor. Den hade fått ligga mitt på gräsmattan ute i trädgården då och det hade inte riktigt blivit det jag hade önskat.

Tycker i alla fall att det är lite kul att skrolla runt på webben och helt plötsligt se annonser för olika företag. Inte det att jag ska anlita dem direkt, för kommer inte anlita Västkustens Brygg & Transport AB innan jag har köpt ett nytt hus och bor vid en sjö här i Orust, men för att det är kul att få lite koll på vad det faktiskt finns för företag. Sen är det klart att det kan vara lite irriterande med annonserna också, men det beror på vilket humör jag är på.