Plåtslagare och takarbeten

Takarbeten och höga höjder. Nej, jag kan väl inte säga att det är min starka sida. Jag är höjdrädd så det finns ingen vettig anledning till varför jag skulle ta mig upp på ett tak och stå och balansera där när jag likväl skulle kunna göra något annat mindre riskfyllt, mindre läskigt och betydligt vettigare, vettigare för mig i alla fall.

Jag ser ingen direkt anledning till varför man ska göra saker man varken kan eller känner för att göra när det finns personer som är anställda som plåtslagare i Eslöv eller som något annat någon annanstans där de blir betalda för att göra det. Personer som faktiskt är kunniga inom området och som vet vad de sysslar med. Det blir så mycket bättre då.

Säg till exempel att du ska renovera taket, som vi skulle göra när vi tog hjälp från plåtslagare på J.R Plåtslageri AB i Eslöv, och då inte kände för att göra det själva. Vi fick hem de och till ett hyfsat lågt pris så kunde de ta bort alla takpannorna, byta ut pappen under som tydligen hade hål och tydligen också var väldigt sliten. Sen skulle de först sätta tillbaka de gamla takpannorna, för det var det vi hade sagt och önskat. Men så kom de med idén att lägga nya eftersom alltför många av takpannorna var väldigt fula och slitna så att vi ändå snart skulle behöva byta ut dem så vi tog plåtslagarnas råd och byte ut dem. Det blev ett lägre pris då också, att få hjälp från J.R Plåtslageri AB plåtslagare en gång lite längre än att ta hit dem två gånger men kortare tider.